Start stemperiode vrijdag 13 maart voor de actie Hart voor Salland

Aanstaande vrijdag 13 maart start de stemperiode voor Hart voor Salland. Handbalvereniging Kwiek is een van de meer dan 300 organisaties die meedoen aan deze actie.

Stemperiode

Deze week ontvangen ruim 23.000 leden van Rabobank Salland hun persoonlijke inlogcode. Hiermee kunnen zij van 13 tot en met 23 maart online hun stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Zij kunnen vijf stemmen uitbrengen, waarbij er maximaal twee per vereniging of stichting gegeven kunnen worden. Wij gaan er dan ook van uit dat jullie en mensen die jullie kennen, die lid zijn van de Rabobank zoveel mogelijk op Handbalvereniging Kwiek stemmen.

Tijdens de stemperiode kunnen jullie zien welke verenigingen en stichtingen aan Hart voor Salland meedoen. Door op de naam van de vereniging/stichting te klikken wordt het doel zichtbaar waarvoor de bijdrage gebruikt wordt. De leden kunnen per cluster van enkele kernen de deelnemers raadplegen, waarbij voor sommige organisaties geldt dat ze bij meerdere clusters zichtbaar zijn.

Finaleavond

Tijdens de grote finaleavond op 14 april in de Deventer Schouwburg wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen er zijn uitgebracht, wat de waarde van een stem is en welk bedrag Handbalvereniging Kwiek ontvangt. Wij hopen deze avond weer een mooi bedrag op te halen.

Zegt het voort.

Vriendelijke groet,