PCA MobileKorbeldIntersport Bols TeamsportVital Centre

U bent hier

Toptrainer Peter Portengen aan de slag bij PCA/Kwiek

Aankomend seizoen zal toptrainer Peter Portengen iedere week trainingen verzorgen aan de handbalsters van verschillende teams binnen Kwiek. Op dinsdagmiddagen zal Peter een specialisatietraining geven aan enkele talenten van dames 1, dames 2, A1 en eventueel B1. Aansluitend zal hij de avondtraining van B1 verzorgen. Daarnaast zal hij enkele keren per jaar clinics/training geven aan meerdere verschillende jeugdteams binnen de vereniging. Een mooie aanwinst dus voor de gehele vereniging.

Peter Portengen is de afgelopen 20 jaar bij diverse topclubs actief geweest als trainer, waarvan 7 jaar bij de dames van Dalfsen. Met dit team is hij 6 keer op rij Nederlands kampioen geworden. Daarnaast is hij 8 jaar betrokken geweest bij de Nederlandse handbaldames als assistent-bondscoach (2008-2016). De laatste twee jaar was Peter hoofdcoach bij de heren van Volendam, waarmee hij in de BENE-league competitie speelde. Sinds kort heeft Peter een eigen bedrijfje opgestart onder de naam handbaltrainingen.com, waarbij hij handbaltrainingen en clinics aanbiedt en waarbij hij kan worden ingehuurd als gastspreker. 

Wij zijn blij dat we zo’n toptrainer aan onze vereniging hebben weten te binden en ook Peter Portengen geeft aan zeer enthousiast te zijn om aan de slag te gaan bij Kwiek.