Topverkopers Grote Club Actie gehuldigd

Op zaterdag 5 januari 2020 hebben we de topverkoopsters van de Grote Club Actie in het zonnetje gezet.

De huldiging werd gedaan door Ruben van de Woude (namens het bestuur) in de sportkantine van Tijenraan waar ook veel ouders van de topverkoopsters aanwezig waren.

De verkoopsters ontvingen allemaal een kadobon zodat ze er zelf iets leuks voor kunnen kopen.

Voordat de speelsters mee mochten oplopen met dames 1 smulden ze nog heerlijk van schalen feestpatat en een glas drinken.

Na de huldiging hebben we allemaal samen dames 1 fanatiek aangemoedigd vanaf de tribune, wat zeker bijgedragen heeft aan de overwinning!

In 2019 hebben we met zijn allen 1.666 loten verkocht wat  € 3.843,90 opgebracht heeft voor onze vereniging. Een fantastisch resultaat; alle verkoopsters bedankt voor jullie inzet!

Ook werd er in de rust afscheid genomen van Mariet Pot, Anneke Rozendal en Petra Schiphorst deze dames hebben vele jaren de Grote Club Actie georganiseerd binnen Kwiek ze kregen dan ook een mooi pakket aangeboden van het bestuur.

Wij zijn samen met Kwiek blij met deze fantastische opbrengst en hopen van harte dat we in 2020 weer een goed resultaat gaan halen!

Namens de organisatie,
Mariet Pot