Update Coronamaatregelen 14 oktober 2020

Gisteravond heeft de overheid weer nieuwe maatregelen gepresenteerd in verband met het coronavirus. Het bestuur van PCA Kwiek hoopt op jullie medewerking. Wij nemen onderstaande richtlijnen over en hebben daarop nog enkele aanvullingen voor eigen leden.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons via het secretariaat

Update 14 oktober 2020

De volgende maatregelen zijn, zoals het er nu uit ziet, voor de komende 4 weken van kracht:

• Er wordt geen competitie gespeeld.
  • Er zijn geen trainingen voor leden van 18 jaar en ouder (ook niet kleiner groepsverband).
  • Trainingen en onderlinge oefenwedstrijden voor leden van 17 jaar en jonger zijn toegestaan op de reguliere trainingstijden.

Verder blijven de volgende regels van kracht:

• Kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Ouders en begeleiders van jeugdleden worden verzocht hun kinderen voor aanvang van de training buiten voor de ingang van de betreffende sportaccommodatie over te dragen aan de trainer/begeleider van het betreffende team. De trainer/begeleider draagt de kinderen na afloop op dezelfde plek buiten weer over aan de ouders/begeleiders
  • Het is ouders/begeleiders dus niet toegestaan om de sportaccommodatie te betreden als zij niet zelf komen sporten. Dat geldt eveneens voor het bekijken van trainingen of oefenwedstrijden op de tribunes van de sporthallen.
  • Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen bij binnenkomst en vertrek van de sportaccommodatie.
  • Als de teams starten met sporten, mogen de mondkapjes af.
  • De coach hoeft geen mondkapje te dragen, om zo verstaanbaar te blijven bij het geven van aanwijzingen aan het team.
  • Mensen die voor de organisatie in de hal zijn, houden hun mondkapje op.
  • Het mondkapje is geen vervanging van de overige maatregelen, zoals het houden van de 1,5 meter afstand en het niet yellen, zingen en schreeuwen in de zaal.
  • De horeca van Sportcafé Tijenraan is gesloten.

En vergeet ook zeker niet de andere regels:

• Was je handen zeer regelmatig
  • 1,5 Meter afstand houden
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Vermijd drukte
  • Gebruik de Corona melder app
  • Hoest of nies in je ellenboog.

Hopelijk kunnen we over enkele weken weer positieve ontwikkelingen melden.

Het bestuur PCA Kwiek