Vechten tot het eind zorgt voor de overwinning

Zaterdag stond de wedstrijd tegen W.H.C. op het programma. De vorige keer duurde het lang voordat we konden uitlopen.

We wisten dus dat we scherp moesten beginnen aan deze wedstrijd. Dat gebeurde ook! Vanuit een goede dekking i.c.m. prachtig samenspel konden we snel uitlopen naar een 6-0 voorsprong. Eind eerste helft lieten we WHC terugkomen tot 16-12.

In de rust spraken we o.a. af: compacter in dekking, sneller in de omschakeling en in de aanval spelen vanuit een hoger baltempo. Begin 2e helft misten we een aantal kansen en lieten we W.H.C. langs zij komen en kwamen we zelfs met 4 punten verschil achter, maar we gaven niet op en hebben als team gevochten tot het eind. De winst was binnen! 30-26! Een prachtige teamprestatie!

Volgende week zaterdag spelen we om 18:45 uur in Wijhe. Komen jullie ons aanmoedigen?!