Voorbereidingen Kwiekloterij in volle gang

De voorbereiding van de jaarlijks terugkerende loterij is inmiddels in volle gang. Dit jaar is de organisatie van deze loterij in handen van het bestuur, om zo zorg te dragen voor breed draagvlak binnen onze vereniging.

De commissie, die de loterij organiseert, is er dit jaar in geslaagd om een totaal prijzenpakket t.w.v. € 1.500,00 samen te stellen. Naast de fantastische hoofdprijs, beschikbaar gesteld door Hotel Marleen in Sauerland, zijn er nog meer schitterende prijzen te winnen.

Het grote verschil met andere jaren is dat de opbrengst van de loterij dit jaar naar de vereniging gaat, en dat het gehele bedrag ten goede komt aan alle activiteiten en teams binnen de vereniging. Vorig jaar konden we als vereniging een bedrag van ruim € 3.000,00 bijschrijven, dat aan alle leden ten goede is gekomen. Dit jaar hopen we dit ruimschoots te overtreffen omdat de gehele opbrengst voor de vereniging is. Met de opbrengst kunnen onder andere de contributiekosten in de hand worden gehouden en kan de vereniging investeren in trainingsfaciliteiten voor jeugd- en seniorenteams.

Vorig jaar was de verkoop een succes. Maar het kan altijd beter, we vragen jullie dit jaar weer om op pad te gaan om de aanwezige 5000 loten á € 1,00 te verkopen. Dus verkoop mee en je investeert in de gehele vereniging, dus ook in je team en in jezelf!!!

De loten zullen door de organisatorische coördinatoren onder de teambegeleiders worden verspreid, en de teambegeleiders delen ze vervolgens aan de speelsters uit. Willen jullie de verkochte boekjes en de eventueel niet verkochte loten (waar we natuurlijk niet van uitgaan) z.s.m. weer inleveren bij de teambegeleider.

Voor eventuele vragen, mail naar,  irmafreriks@lijbrandt.nl.

VEEL SUCCES!!!

Voor alle info over de loterij verwijzen we naar de site:  www.hvkwiek.nl