PCA MobileKorbeldIntersport Bols TeamsportVital Centre

U bent hier

We pakken de (jeugd)trainingen weer op

Het bestuur en de TC van PCA Kwiek hebben in overleg met Sportbedrijf Raalte en de Gemeente Raalte gekeken naar de mogelijkheden om de trainingen voor de jeugd weer voorzichtig aan op te pakken. Daarbij wordt de maand mei, na het abrupte eind in maart vanwege corona, gezien als een periode voor afsluiting van het seizoen. En geldt dit protocol als leidraad. 

Op 11 mei worden de nieuwe teams via de mail bekend gemaakt. Vanaf 25 mei wordt er met de nieuwe teams weer getraind. Daarbij geeft dit protocol ons richting en houvast.

F jeugd
F1, F2 en F3 starten vanaf 11 mei met de oude teams. Dus in de maand mei (week 20 en 21) sluiten zij af met het oude team op beachveld.  
Voor het huidige F4, F5 en F6 willen we nog één gezamenlijk moment plannen (waarschijnlijk ook op de beachvelden) om een leuke afsluiting van het seizoen met elkaar te hebben.

E jeugd
De E jeugd start vanaf 4 mei met de oude teams. Dus in de maand mei (week 19, 20, 21) willen we graag alle 7 E teams 1x in de week training aanbieden op het beachveld.

D t/m A jeugd
Wij vragen de trainers om in week 20 of 21 een afsluiting met het oude team te organiseren. Dit betekent in de buitenlucht met 1,5 afstand van elkaar. Dit kan bijvoorbeeld zijn conditie-/krachttraining in het Drostenkamp.
Vanaf week 22 (25 mei) start de D, E en een gedeelte van de F jeugd op het beachveld met de nieuwe teams. Voor de C t/m A jeugd wordt nog nader bepaald waar zij het beste één keer per week samen kunnen trainen in de buitenlucht met 1,5 meter afstand.

De trainingstijden worden gecommuniceerd door de trainers/ teambegeleiders. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar tc@hvkwiek.nl