• Beste Leden,

  Zoals ieder jaar heeft de organisatie van het Ribs & Blues festival HV Kwiek gevraagd de vrijwilligers te leveren voor achter de diverse barretjes tijdens het druk bezochte festival op 27, 28 en 29 mei 2023. Dit jaar alweer voor de 25e keer !!

  Voor de vereniging levert dit een dusdanig hoge bijdrage op (vorig jaar bijna 15.000 euro!) dat we, naast het feit dat we het ook leuk vinden om te doen, hier graag onze medewerking aan verlenen. We hebben daarvoor echter wel jullie hulp nodig!

  In totaal zoeken we zo’n 300 vrijwilligers. Met dit aantal kunnen we ervoor zorgen dat alle bars voldoende bezet zijn en we er met z’n allen een geweldig feest van maken.

  Iedere aanmelding is daarom welkom!

  Vandaar dat we jullie hierbij vragen om jezelf als vrijwilliger op te geven en/of ouders of andere familieleden hiervoor te vragen en te enthousiasmeren, zodat ook zij zich aanmelden. Alleen samen kunnen we hier een succes van maken (#SamenKwiek)!

  Om als vrijwilliger achter de bar te kunnen plaatsnemen is de minimum leeftijd 16 jaar. Dan ben je bevoegd om in te schenken. Vanaf 18 jaar mag er ook drank worden uitgegeven.

  Binnenkort zal de Ribs & Blues commissie alle teambegeleiders hiervoor benaderen. Het zou mooi zijn wanneer minimaal 8 vrijwilligers per team zich opgeven. Meer mag uiteraard ook.

  Vrijwilligers die zich willen aanmelden maar niet aan een team verbonden zijn kunnen zich opgeven bij Ria ten Tusscher.

  Voor alle vrijwilligers alvast hartelijk dank voor jullie inzet. Op deze manier dragen jullie voor een flink deel bij aan de financiële gezondheid van onze vereniging.

  Met een sportieve groet,

  Bestuur en Ribs & Blues commissie HV Kwiek