• Testen voor toegang: PCA Kwiek - Quintus (29 mei)

21 mei 2021
  • Bij de wedstrijd PCA Kwiek - Quintus zijn 130 toeschouwers welkom. De wedstrijd valt onder de pilot Testen voor toegang. In dit artikel kun je informatie vinden, alsmede de mogelijkheid om tickets te bestellen. Is het uitverkocht? We hebben sowieso weer een prachtige live-stream!

INFORMATIE

Je wilt een bezoek aan ons sportevenement brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een testbewijs nodig. Hoe je dit doet, lees je hieronder in 6 stappen:

1. Reserveer bij ons een ticket

Link: https://raalte.bspaas.nl/portal/reservations

Voor het kopen van een ticket heb je een account nodig van Sportbedrijf Raalte. Je kunt een account aanmaken via deze link: https://sportbedrijfraalte.bspaas.nl/portal/signup

Let op: dit kan vrijdag 21 mei 2021 vanaf 13.00 uur tot woensdag 26 mei 16.00 uur

1. Maak een testafspraak

Pas nadat je een toegangskaartje hebt ontvangen voor dit sportevenement kun je een afspraak maken voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. Kinderen onder de 12 jaar mogen zonder testbewijs naar binnen. Zij hoeven dus niet getest te worden. Zij moeten wel een kaartje hebben voor het evenement.

Misschien ben je al gevaccineerd tegen COVID-19, maar ook dan geldt dat jij je moet laten testen.
    Belangrijk: alleen snel-testen ingepland via testenvoortoegang.nl geven toegang tot dit sportevenement!

1. Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

1. Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang kun je een testbewijs maken.

1. Maak een testbewijs
    • Digitaal testbewijs
      Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale testbewijs.
    • Papieren testbewijs
      Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren testbewijs”. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw testbewijs met QR-code printen.
    1. Bezoek

Gelieve voorafgaand aan het sportevenement de Coronamelder app te installeren.

Je neemt je testbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Vergeet niet om ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. De organisatie kijkt of het testbewijs echt is met jouw legitimatie. Bij een groen scherm met vinkje krijg je toegang tot het sportevenement. Met een rood scherm wordt je niet toegelaten.

Houd je als bezoeker aan de basismaatregelen:

- Houd anderhalve meter afstand.

- Het dragen van een mondkapje is verplicht.

- Desinfecteer jouw handen bij binnenkomst, en na afloop van het sportevenement.

- Volg de speciale looproutes.

- Bij klachten, blijf thuis en laat je testen.

- Na de wedstrijd graag het sportcentrum verlaten op aanwijzingen van de organisatie. Groepsvorming zowel voor als na de wedstrijd vermijden.

Veel plezier!