• Ben je goed met cijfers en heb je een paar uurtjes per week over om onze vereniging te ondersteunen in de rol van penningmeester?

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid van onze handbalvereniging. Je stelt de financiële kaders op en zorgt ervoor dat ze bewaakt worden. Je maakt deel uit van het bestuur van Kwiek: een enthousiaste club van 10 vrijwilligers die de cijfers mooi op orde heeft en de vaart er mooi in heeft samen. Onder het motto #samenkwiek!

Goed om te weten: je staat er in deze rol zeker niet alleen voor. Als penningmeester bij PCA Kwiek heb je een sterk financieel team achter je staan, met ervaren financials. Jij vertegenwoordigt dit team binnen het bestuur. Reken op maximaal zo’n 2 tot 3 uurtjes werk per week.

Denk je: dit is misschien wel iets voor mij? Of wil je misschien eerst eens meer weten? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een mail naar secretaris@hvkwiek.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

O ja… en als je iemand anders kent die geknipt is voor deze vrijwilligersfunctie. Dan vinden we het natuurlijk heel fijn als je dit bericht zou willen delen!